HTML

!szkafander

Budapest Friday Night Queer Clubbing | gay party at AnKERT Klub | péntek meleg buli .......................................... !aendroid, Legars, !TAPE

!tags

!poszc

ó! ió! ció! provokáció? | 2010.06.02. 14:43 Punpa

Friss hír a budapesti éjszakából: nemzeti érzelmű szórakozóhely nyílik kicsiny fővárosunkban. A dologgal talán nem is lenne semmi gond, el is intézheténk egy legyintéssel, hogy tovább színesedek a választék, mindenkinek joga van a kultúrált kikapcsolódáshoz, stb.

A hely honlapján a követekezőképp határozza meg magát: személyzet nemzeti érzelmű, a berendezés "magyaros, betyáros", a lemezlovas itt csak magyar zenéket játszik, és időről-időre nemzeti rockzenekarok és előadók is fellépnek majd. Itt az ember már kicsit felhúzza a szemöldökét, de még mindig elintézheti annyival, hogy max nem megy oda.

Sajnos két dolog azonban erősen ront a helyzeten. Az egyik, hogy a hely üzemeltetője az a Toroczkai László, aki a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom nevű radikális szervezet tiszteletbeli elnöke, ugye őt nem kell bemutatni. A másik pedig az, hogy a helyszínválasztás önmagában provokatív: a meleg éjszakai élet központjának számító Alteregotól egy sarokra nyit meg.

Szép új jövő, ehh?

Az egyetlen kis szeplő ennek a csodálatos új 100%-ban magyar helynek a fényesen tündöklő kis arcocskáján, hogy egy korábbi meleg klub helyén nyílik meg. Sőt, ugyanazzal a berendezéssel! Vagyis ahol korábban meleg fiatalok nyalták-falták egymást, mostantól duplaspirálos génszerkezetű, igaz szittya magyarok fognak nemzetet szaporítani.

(a bejegyzésben direkt nem jelenik meg a szórakozóhely neve, ill. linkje)

 

Szólj hozzá!

Címkék: !szocpol


A bejegyzés trackback címe:

https://szkafander.blog.hu/api/trackback/id/tr122050853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása