HTML

!szkafander

Budapest Friday Night Queer Clubbing | gay party at AnKERT Klub | péntek meleg buli .......................................... !aendroid, Legars, !TAPE

!tags

!poszc

16 | 2010.09.23. 21:05 aendroid

Felébredtünk a hibernációból. Már csak tizenhatot kell aludnunk, és elérkezik a nagy nap! A legénység visszatér a Földre. Alig várjuk, hogy 2010. október 9-én, szombat este ott lehessünk az !Observatoire-ban, a Széchenyi fürdő tetején, a Pálmaházban. Zenével Minek és FaktorX várnak ránk, fényekkel Manna, a belépő 1500.- (elővételben az Eklektikában, vagy diákkal a helyszínen 1000.-), a válasz 42! A legmagasabb budapesti heteró-barát meleg buli az idén :) Gyertek el, és hívjátok a barátaitokat! Az űrhajókkal ezúttal parkoljatok Cape Canaveralon és Bajkonúron.

We have just woken up from being hibernated. Only 16 more days till the BIG event! The crew returnes to Planet Earth 9th of October, 2010. Looking forward to being in the orangery (Pálmaház Cafe) on the top of Szécheny Bath, dancing in the !Observatoire. Minek and FaktorX playing the music, Manna making visual installations, entry for 1500.- (pre-sale in Eklektika, or students with card on the spot for 1000.-), answer is 42! The highest hetero-friendly gay party in Budapest this year :) Come and bring your friends! This time park your spaceship on Baikonur or Cape Canaveral.

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: !szkafander !telescoop


A bejegyzés trackback címe:

https://szkafander.blog.hu/api/trackback/id/tr892318833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása