HTML

!szkafander

Budapest Friday Night Queer Clubbing | gay party at AnKERT Klub | péntek meleg buli .......................................... !aendroid, Legars, !TAPE

!tags

!poszc

Nueva York | 2011.09.24. 03:43 aendroid

 A fodrászt harmadszor is megkérem, hogy Wash, Cut, Paint, de erre újfent csak az ollójával hadonászik és csattog egyre kopárabb koponyám körül. Megdőlni látszik a tételem, hogy New York egy olyan túlfejlett EU állam, ahol egy kisebbség tűrhetően beszél angolul (How is it going? You know what I mean. It is like that, isn't it.), és a többség tud spanyolul. A kínai fodrászok itt sem hajlandók ideges nyelveket tanulni, vagy ezt bevallani. Végül kis tolmács segédlettel elérkezünk a szőkítéshez, amelyről fotót nem fogok mellékelni. Három kisebb "nők" állanak körbe, ők is kíváncsian várják az eredményt, mit hozott ki belőlem a kínai vegyiművek. (Azóta megmostam a hajam, és nem jött le a szín - lehet, hogy tartós?) A három "hölgyek" felajánlanak egy ingyenmasszázst, én inkább egy picike férfit választok. Innentől ez tíz dollár, négyszeres tehát a csalódottság... és nem is az ágyon, hanem a széken ropog a hátam. Nincs hepiend.

 

Ma múzeum nap van. Hasmenés. Berohanás a Guggenheimbe (Lloyd Wright), a Central Park szélén kunkorodik fehér spiráljával a nyugodt frankomán húszemeletesek és a fák árnyai közé. Organikus slozi. Ennyivel nem úszom meg. A második vécét a The Whitney-ben találom el (Breuer Marcel), beton dómuszhomlokzat, hátrahúzott tömör látszóbeton sávok, alatta üvegtetős beton shopping, fémes beton-mosdóval. Brutalizmus. Még mindig nem múlik el... a MOMA fehér minimalista dobozkái (Yoshio Taniguchi) hatvanemeletes gyufásdobozok közé vannak beraktározva, a fiff evnyu lendületes vonala közelségében. A stílus tisztaságára jellemző, hogy a füstérzékelő is fehér (ezt otthon is bevezethetnénk, igény az volna rá), meg a szappan is.

 

FONTOS BEJELENTÉS. Tegnap óta LeGars hivatalosan 18 éves (na jó, inkább 21, hogy itt is piálhassunk). Neki piros a haja, ma reggel a festést hirtelen felindulásból követte el (és piros póló volt rajta). Biztos elmeséli...

 

...szóval a tegnap. "Amúgy az úgy volt", hogy bulizunk egész nap és egész éjjel és egész hajnalon át, a jeles alkalomból. Ehelyett aludtunk reggel otthon, aludtunk délben a parkban (fűre lépni szabad), és ő bealudt este 12-kor a matracon az első pálinka után. Szerintem boldog! Mindenesetre a bulit ma este be kell pótolni, a pálinka is megvan hozzá. Szerintetek elég stílszerű ha a botrányos vadászatot egy borítékolhatóan emlékezetes Stonewall látogatással kezdjük, Greenwitch Village-ben? Latolgatom az esélyeket... 5 perc Grindr - 10 üzenet. Egyik sem white. Egy szimpatikus asian bemutatkozás így hangzik: hív negatív vagyok és LTR. Válaszom: mi az az LTR? Nem, nem light travi rebell, a kedves olvasó úgy sem fogja kitalálni. Long therm relationship - Tőlem, a turistától? Nos. Land of dreams... csapjunk a lovak közé, a harmadik oszlopos tagon, vendéglátónkon (Szilván) !szkafander kitűző, előre hát ifjak, morzsolgassuk el egyenként a metrómegállókat Brooklyntól Manhattanig!

Píesz, van nálam Shazam, a zenéket ellpojuk, és a következő bulin együtt meghallgatjuk otthon.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: !states*invaders


A bejegyzés trackback címe:

https://szkafander.blog.hu/api/trackback/id/tr323252349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása