HTML

!szkafander

Budapest Friday Night Queer Clubbing | gay party at AnKERT Klub | péntek meleg buli .......................................... !aendroid, Legars, !TAPE

!tags

!poszc

!States Invaders | 2011.09.18. 12:38 zsorzs legars

 Hell yes! Hiába csak reggel nyolckor sikerült ágyba jutnom a tegnapi mulatság után, még mindig bennem élhetett az éjszakai pezsgés, mert aludnom nem sokat sikerült. Vagy a sok redbull tett be?

Mindenesetre bízunk benne, hogy ti legalább akkorát mulattatok tegnap éjjel velünk a Mappában, mint mi veletek! Már most várjuk a chicken-!szkaf visszavágót. 

Addig is: új címkét nyitunk a blogunkon, ez lesz a !States Invaders. A !szkafander két tagja már ül az űrhajóban, bekapcsoltuk a motorokat, folytatódik a zsezsgés, indulunk tovább: a következő hetekben itt, a blogon igyekszünk beszámolni arról, mit látunk a Föld nevű bolygónak azon szegletében, amelyről úgy hírlik, az egyik legfényesebb, legpezsgőbb, leglegebb.

Onnan majd továbbdobbantunk az újvilág egyetlen frankofón metropoliszába...

...később, ha minden igaz, megfordulunk az egyik legnagyobb magyar közösséggel bíró Észak-amerikai városban...

...azután pedig az anglofón világ egyik legnaposabb, legspanyolabb tengerpartjára suhanunk...

...hogy a felfedező túránkat a planéta állítólag legmelegebb pontjáig toljuk.

Stay tuned, and never forget: the answer is 42!

Szólj hozzá!

Címkék: !states*invaders


A bejegyzés trackback címe:

https://szkafander.blog.hu/api/trackback/id/tr873235726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása