HTML

!szkafander

Budapest Friday Night Queer Clubbing | gay party at AnKERT Klub | péntek meleg buli .......................................... !aendroid, Legars, !TAPE

!tags

!poszc

Kutatás | 2010.09.24. 10:09 aendroid

Ha tudnál áldozni 20-25 percet arra, hogy egy minél szélesebb körű felmérés készülhessen a mai LMBT helyzetről, akkor az alábbi linken található kérdőív végigpötyögésével ezt megteheted: kutatás. Ha szeretnél önkéntesként részt venni ebben a munkában, jelentkezhetsz náluk e-mailben.

A kérdőívvel segíted, hogy pontosabb képet festhessenek a mai állapotokról, így az igényeknek megfelelően tudjanak a meleg szervezetek tovább lépni, és hatékonyabban tudjanak segíteni. Az akció november 15-ig tart, ha ismersz valakit, akit érdekelne, akkor továbbítsd neki a linket.

Köszönjük Neked, a Háttérnek, és az MTA Szociológiai Kutatóintézetének!

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: !szocpol


A bejegyzés trackback címe:

https://szkafander.blog.hu/api/trackback/id/tr492319783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása