HTML

!szkafander

Budapest Friday Night Queer Clubbing | gay party at AnKERT Klub | péntek meleg buli .......................................... !aendroid, Legars, !TAPE

!tags

!poszc

Van egy jó hírem, Margitsziget! | 2010.06.01. 00:00 aendroid

Kémeink örömmel jelentik, hogy a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszoda férfi zuhanyzói, öt év szomorú kényszerpihenő után ismét várják sportoló vendégeiket.

A csempe tiszta, van melegvíz, és a szappantartó konzolján elfér a sampon is. Reméljük a hőfokszabályzós csaptelepek nem esnek áldozatul az idő vasfogának, tehát az első néhány hónapnak, mint a SportMaxban. Talán már csak néhány évtized, s javításra kerülnek további elemi részletek, mint a csúszós, felfagyott burkolat, a beázó épületrészek, a büdös öltöző és koszos, apró szekrényei... hogy újra a 30-as években érezhessük magunkat, a sportközpont nevéhez és dicső múltjához illő minőséggel.

Szólj hozzá!

Címkék: !telescoop


A bejegyzés trackback címe:

https://szkafander.blog.hu/api/trackback/id/tr662046602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása