HTML

!szkafander

Budapest Friday Night Queer Clubbing | gay party at AnKERT Klub | péntek meleg buli .......................................... !aendroid, Legars, !TAPE

!tags

!poszc

Roberta | 2010.06.01. 00:39 zsorzs legars

Bulvárosodik a politika, mostmár aztán tényleg! A múlt héten, amikor Réthelyi Miklós Kulturális és Sajtóbizottsági meghallgatására került sor, Novák Elődnek, a bizottság jobbikos tagjának az irányvonalak meghatározásakor annyi volt a meghatározó, hogy Alföldi "Roberta" mihamarabb távozzék a Nemzeti Színház éléről, mert nem menesztette a drogos Stohl Andrást.

Réthelyi szakmai és művészeti szempontokat sürgetett ideológiai és politikai motivációk helyett. Novák erre fel egyértelmű tanúbizonyságot tett a hozzáértéséről: elvi megfontolása egy alpári szóviccből állt, az általános irányelvek nevében pedig egy feltupírozott médiabotrányt állított véleményalkotásának középpontjába. Nekünk sem kell tovább agyalnunk, az ún. elit se feltétlenül tesz másképp. A HVG-előfizetésemet holnap a Blikkére cserélem.

 

Szólj hozzá!

Címkék: !szocpol


A bejegyzés trackback címe:

https://szkafander.blog.hu/api/trackback/id/tr1002046656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása