HTML

!szkafander

Budapest Friday Night Queer Clubbing | gay party at AnKERT Klub | péntek meleg buli .......................................... !aendroid, Legars, !TAPE

!tags

!poszc

Evelyn McHale | 2010.06.01. 00:21 aendroid

1947. május 1-jén, Evelyn McHale a mélybe vetette magát az Empire State Building kilátó teraszáról. Néhány perccel a halál beállta után, a véletlen arra sétáló Robert Wiles fényképész kapta lencsevégre a valószerűtlenül sértetlen emberi testet.

Az áldozat hanyatt fekve csapódott bele egy üresen ott parkoló Limuzin tetejébe. A fotón mindez úgy tűnik, mintha a hölgy békésen aludna. A képet először a Life publikálta 1947. május 12-én, amire az utókor a "Legszebb öngyilkosság" nevet ragasztotta. Később Andy Warhol festményein és a Machines Of Loving Grace lemezborítóján tűnt fel újra.

1979. december 2-án Elvita Adams a 86. emeletről ugrott le. Egy kósza széllökés a 85. emeleti ablakot is betörve, visszarepítette őt az épületbe. Elvita egy szerény sérüléssel, törött csípőjével élte túl az esetet. Mai napig úgy emlékszik, hogy már fél szint zuhanás közben nem gondolta komolyan, amit tett, s most is hálás a sorsnak a váratlan fuvallatért.

Evelyn-nek több ideje lehetett gondolkozni.

1 komment

Címkék: !telescoop


A bejegyzés trackback címe:

https://szkafander.blog.hu/api/trackback/id/tr152046633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LeGars · http://melegleles.blog.hu 2010.06.01. 00:42:44

Én szombat hajnalban Balatonfüreden csak a bárpult széléről hasaltam a fapadlóra... Remélem, nem voltam csúnyább Evelynnél...
süti beállítások módosítása